🌮芝士脆片+牛肉+千島醬墨西哥卷Taco🌮葵廣少有Taco專門店💕!我好鍾意食墨西哥菜🇲🇽,新開無耐就去試食。有幾款肉和醬汁選擇🤗,總有一樣係你心水,包裝好精緻整潔,食起身好方便。餡料用左好多牛肉碎同車打芝士Cheddar Cheese🧀,仲有d配料,口感層次好豐富,個皮勁脆😮,好似食緊薯片咁🌮 Taco 小食啱晒d胃細既女仔,如果想食飽d可能下次再試芝士軟皮。🍁整體🍁🥑性價比:6/10🥑美味:7/10🥑環境:-/10🥑回頭:5/10🥑人均:$50以下🔥 澳洲仔 (葵廣) 🔥📍葵芳葵富路7號葵涌廣場1樓B01A號舖#葵廣美食 #葵芳美食 #葵涌美食 #葵涌廣場 #taco #墨西哥捲餅 #墨西哥餅 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblog #foodporn #foodlove #香港好去處 #香港打卡 #hkigfood #hktravel #香港旅行 #香港観光#香港グルメ#Hongkongfoodie
🌮芝士脆片+牛肉+千島醬墨西哥卷Taco🌮

🍁整體🍁