2020-12-23
太喜歡這裏的天然光了☀️~很難得今天中午陽光普照 也難得我們坐到了窗口位置🤚🏻裝修和小擺設也是 超!級!文!青!工業風之中又帶點小清新的感覺🍃如果可以我想坐一日(被打).𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔.𝚏𝚘𝚘𝚍𝚖𝚊𝚙 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎 𝚏𝚘𝚘𝚍🍽.全日窩夫套餐 $𝟷𝟷𝟾好豐富嘅配搭😍😍每種配料嘅份量都幾多~黑松露炒蛋入口十分綿滑😇窩夫外脆內軟整得好好食不過唯一小小嘅不足係如果可以有啲𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖 / 蜜糖 之類可以沾會更加好💖套餐仲有煙三文魚,黑醋沙律,什菌,香草腸同焗豆~性價比超高🤪水波蛋卡邦尼意粉 $𝟷𝟷𝟾 ( 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑𝚜𝚎𝚝 )賣相打卡𝚊𝚋𝚕𝚎之餘!仲好好食🤤意粉軟硬度剛剛好 而且個汁好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢連埋水波蛋 再配濃濃嘅芝士味同煙肉成件事好完美🤭𝚃𝚛𝚒𝚙𝚕𝚎 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 𝙼𝚞𝚏𝚏𝚒𝚗 $𝟸𝟼蛋糕超香朱古力味🍫入口濕度剛剛好 食落好綿好鬆軟!仲有好多朱古力醬~超邪惡😍😍𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟸入口香滑 但覺得稍為酸左啲🥺𝙴𝚊𝚛𝚕 𝙶𝚛𝚎𝚢 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝙲𝚕𝚘𝚞𝚍 $𝟺𝟶上面嘅奶泡都打得幾滑特別嘅係𝚎𝚊𝚛𝚕 𝚐𝚛𝚎𝚢 𝚝𝚎𝚊外加嘅淡淡𝚛𝚊𝚜𝚙𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢味~好𝚛𝚎𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑𝚒𝚗𝚐!不過
很難得今天中午陽光普照 也難得我們坐到了窗口位置🤚🏻
裝修和小擺設也是 超!級!文!青!
工業風之中又帶點小清新的感覺🍃
如果可以我想坐一日(被打)
全日窩夫套餐 $𝟷𝟷𝟾
好豐富嘅配搭😍😍
每種配料嘅份量都幾多~
黑松露炒蛋入口十分綿滑😇
窩夫外脆內軟整得好好食
套餐仲有煙三文魚,黑醋沙律,什菌,香草腸同焗豆~
性價比超高🤪
全日窩夫套餐
水波蛋卡邦尼意粉 $𝟷𝟷𝟾 ( 𝙻𝚞𝚗𝚌𝚑𝚜𝚎𝚝 )
賣相打卡𝚊𝚋𝚕𝚎之餘!
仲好好食🤤
意粉軟硬度剛剛好 而且個汁好𝚌𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢
連埋水波蛋
再配濃濃嘅芝士味同煙肉
成件事好完美🤭
水波蛋卡邦尼意粉
𝚃𝚛𝚒𝚙𝚕𝚎 𝙲𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎 𝙼𝚞𝚏𝚏𝚒𝚗 $𝟸𝟼
蛋糕超香朱古力味🍫
入口濕度剛剛好 食落好綿好鬆軟!
仲有好多朱古力醬~
超邪惡😍😍
Triple Chocolate Muffin
Triple Chocolate Muffin
𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟺𝟸
入口香滑 但覺得稍為酸左啲🥺
Flat White
𝙴𝚊𝚛𝚕 𝙶𝚛𝚎𝚢 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝙲𝚕𝚘𝚞𝚍 $𝟺𝟶
上面嘅奶泡都打得幾滑
好𝚛𝚎𝚏𝚛𝚎𝚜𝚑𝚒𝚗𝚐!
不過就細杯左啲 勁快就飲完
#hkfoodmapcafetour