招聘中
$15,500-$21,500
$17,500-$25,000
$17,500-$25,000
月薪
更多好工 (6)
今日12:45 同朋友兩個人去k11牧羊少年食lunch, 由頭到尾serve 我地都係一個男仔。當時我地坐bar枱高凳 ,職員剩係俾lunch menu, 我地就問有冇普通menu, 因為之前有食過佢地嘅buffalo wings 覺得唔錯, 但lunch menu冇得叫。 首先係個職員落錯單, 上左另一個意粉, 我地同bar入面沖咖啡嘅職員講, 佢串完個男職員小心俾人(廚師)鬧後, 男職員咩都冇交待就直接攞走碟意粉。然後雞翼黎到, 好明顯同平時唔一樣, 個樣只係普通炸雞翼, 我地即時問個男職員呢碟係咪buffalo wings, 佢答係。食左一啖亦覺得只係普通炸雞翼。我地猶疑左一陣就問入面廚房職員呢碟係咪buffalo wings, 個職員呆左諗緊點應我地嘅時候, floor 男職員就過黎解釋, 話佢地轉左menu, 而家係辣牛油雞翼。餐牌上面係寫住水牛城雞翼buffalo wings, 我地落單嘅時候冇提過冇或者轉左做法, 而佢好快解釋完係辣牛油雞翼就走開左, 完全冇打算問下我地想點, 照要定係轉其他野食, 我地都一頭霧水, 唔係想唔俾錢, 但有種俾人呃嘅感覺。最後我地都算,

最後我地都算, 雞翼淨係食左一啖, 雖然意粉唔錯, 但成件事令到食慾降低。
呢間分店嘅staff態度唔好都唔係第一次, 因為地點方便,耐唔耐都會食一次, 以後唔會再黎。