2020-01-09 67 浏览
生日戈日黎左依間食生日飯 位置上 位於大角咀的酒店裡邊 但不算難搵 一出lift 就見到好令既裝潢 入reception 位置就是一個很大的萬花筒設計 更莫講過入面係度度都打卡位 ,例如天花是掛了7彩的花繩 基本上 中意影相既人一定岩 因為真係完全目不暇給 度度都可以影到美美的相餐單方面 食品選擇多 但坦白講 預左酒店餐廳都一定有啲貴 同埋值得留意係 我地去係下午茶時段 所以每人至低消費係$150 其實如果你點一個甜品其實都佔哂咁濟😂 另外 依度既餐具都是好色彩感覺 好令 ;每張枱都擺左個萬花筒黎依度 當然要叫打卡必點既甜品-開啟潘多拉盒子 朋友都另外叫左牛油果煙三文魚他他配黑魚籽 等既時間唔算好耐 好快三文魚他他就上左枱 賣相都係好有特色 味道更加係好好味 唔會話好咸因為訂座是標了生日 想不到餐廳職員會於碟上寫了happy birthday 上枱的時候更把花圈 放到生日之星頭上 真心是驚喜的 不過建議一下 不要好像隨手般把花圈放到人頭上 坦白說 真的有點感覺不禮貌 潘朵拉的盒子賣相吸引 上面以糖膠蓋住下面的撻 隨碟會贈送一個小小的錘仔 讓食家敲碎 不過糖膠比較硬 敲既時候需注意

牛油果配煙三文魚他他

上面以糖膠蓋住下面的撻 隨碟會贈送一個小小的錘仔 讓食家敲碎 不過糖膠比較硬 敲既時候需注意力度 唔係就彈到周圍都係
撻應該是莓撻 因為食落去酸酸甜甜 好開胃
開啟潘多拉的盒子