2022-08-07
《漫花燈火OMG》一間以萬花筒做主題嘅打卡西餐廳💖超靚超少女🥰入面環境360度都可以用嚟打卡😈岩曬約會拍拖,同姊妹打卡一齊嚟🤪(記得book位先過去喔💖餐廳都接近預約制🥹)--- 🥑自製酥皮黑飛魚子牛油果煙三文魚水牛芝士波波他他($168)值得一讚個酥皮圈圈好脆🫶,入面係牛油果煙三文魚他他佢入邊仲有少少木瓜碎🤪夾埋個酥皮食 好開胃 好好食,個波波頂仲有金箔同埋魚子醬 成件事好高級👑 🦀黑魚子麵包蟹意大利飯 ($228)個飯系用麵包蟹殼盛住,賣相已經夠吸引😍我頂頂仲加咗金箔同埋魚子醬,仲有堆蟹肉 份量都幾多😍 撈埋一齊食 好重蟹味好濃郁 好鮮,啲飯做到岩岩好粒粒都好有口感 🍤醬燒原隻大頭蝦西西里醬炒意大利粉($208)首先佢隻大頭蝦好大隻好厚肉,好似食龍蝦咁,入面仲有好多膏😭好好食💖個炒意粉都出色好夠味 意粉煮到好有彈性👍🏿 🍬潘朵拉的盒子 ($168)每日限量供應,我哋叫嘅時候都得翻最後兩份🙀想叫呢個 一開始落單就要叫定🫶🙏側邊有個錘仔俾你敲碎個糖🤣好得意出面黑色系個曲奇竹炭盒 切開人面有麻薯 黑芝麻花生都幾特別🤪但有啲甜 🍹OMG 5G ($88)車厘茄及山楂香橙及白桃菠蘿及荔枝青提
(記得book位先過去喔💖餐廳都接近預約制🥹)
---
🦀黑魚子麵包蟹意大利飯 ($228)
🍤醬燒原隻大頭蝦西西里醬炒意大利粉($208)
🍬潘朵拉的盒子 ($168)
每日限量供應,我哋叫嘅時候都得翻最後兩份🙀
想叫呢個 一開始落單就要叫定🫶🙏
側邊有個錘仔俾你敲碎個糖🤣好得意
出面黑色系個曲奇竹炭盒 切開人面有麻薯 黑芝麻花生
都幾特別🤪但有啲甜
🍹OMG 5G ($88)
車厘茄及山楂
香橙及白桃
菠蘿及荔枝
青提子及青蘋果
火龍果及紅桑子
五款不同口味嘅飲品,每一杯都好靚好colourful 飲咗兩杯都好飲😝各有各特色 好岩打卡
(5🧸為滿分)
賣相:🧸🧸🧸🧸🧸
味道:🧸🧸🧸🧸
環境:🧸🧸🧸🧸🧸🧸
價錢:🧸🧸🧸
服務:🧸🧸🧸
漫花燈火OMG
地址: 土瓜灣九龍城道68號瑧尚U PLACE2樓201號舖
電話: 23886200