工廈餐廳, 最高層再上一層, 地方係工廈本身期待唔會太高, 但入面裝修真係好華麗,地方坐位坐得好舒服, 休息睇下書,食下野會幾正.榛子朱古力, 呢到既飲品整得唔錯, 除左外觀比好睇之外, 味道都係好味, 關鍵係入面有我最中意既榛子醬!榛子味道唔算濃,咁樣唔會擋住朱古力本身既味道.唐心蛋, 出面有層豚肉, 令到外面口感好脆, 入面又好滑好軟, 唐心蛋本身蛋黃帶小小甜味好夠味, 唔需要額外再調味.和牛串, 呢到和牛應該肉質上食到唔係用太高級既和牛, 油花味唔算重, 加左小小蔥花整香個串燒, 和牛口感整得好, 口感上易咬, 夠軟肉質又唔會太老.一口牛, 呢個味道濃, 調好晒味, 小咸, 口感彈牙易入口, 但有小小根.牛本身重味, 所以味道唔會差得去邊, 口感小硬, 彈牙, 似放題既牛柳粒, 但係比放題既一口牛更軟更彈牙更易入口.呢個係全日主打, 主要係麵好食, 牛帶有小小生, 因為凍既關係, 凍牛我覺得口感差左小小, 牛都係熱食會好味D.個人感覺, 麵條十分彈牙, 口感好爽口, 必試, 可以點小小麻醬落麵到食, 麵身本身夠乾身不油, 味道帶有小小清淡麵粉味.好正, 如果再去 呢個必叫!整體服

地方坐位坐得好舒服, 休息睇下書,食下野會幾正.

榛子味道唔算濃,咁樣唔會擋住朱古力本身既味道.
和牛口感整得好, 口感上易咬, 夠軟肉質又唔會太老.
好正, 如果再去 呢個必叫!

整體服務好, 價格正常
不過主要問題我覺得選擇比較少, 例如無甜品,  咁岩撞正肺炎, 連鍋物都無得選T_T  大部分餐彈都係海鮮, 個人麻麻地海鮮類所以覺得選擇比較少.
2020-02-21