由正價食到抗疫價,都返黎幫襯過好多次。floomfloom嘅菜式好新穎,一開始食每碟d味道都好足,有優質。可是近期發現每次食個味道都好不一。膠原滿滿熔岩飯同咖喱雜菜黑豚肉珍珠飯,一時夠濃味一時好淡。酥炸蠔蜆肉青醬意粉,一時creamy好正,一時好稀,一時青醬味重d。但今次令我最失望係雙色QQ地瓜丸,一開始食過覺得好外脆內軟,好有台灣嘅味道,但今次...每粒都炸到好over,全部好深色,表面好似火山爆發咁,落地有聲,咬都咬唔開。 其實出品嘅時候,員工都一定會發現到,可是見係外賣(?),都繼續出比客。我打開個盒嘅時候真係好傷心。如其每次打開個盒嘅時候,都要估下唔知今次整成點/味道如何。我會去其他黃店分散投資。希望貴店會好好審視下自己嘅出品。
希望貴店會好好審視下自己嘅出品。
雙色QQ地瓜丸
雙色QQ地瓜丸