其实之前都食过一次 对佢地个吐司念念不忘 于是就再黎encore一下😆🍴慢烤鸡腿芝士蛋吐司 ($56)香烤吐司中间放左厚厚嘅慢烤鸡腿 肉质嫩滑☺️半熟流心蛋真系好流心 超多蛋浆🤤所以大家记得要戴手套食 唔系会食到成手都系🤣瀑布芝士亦都做到邪恶拉丝嘅效果☺️加上佢地嘅秘制酱汁 食落去甜甜地 真系会令人食过番寻味🥰❤️大大力推荐🫶🏻🍴古早味手工卤肉饭 ($48)慢煮猪腩肉肥瘦适中 卤得入味 不过就略嫌唔够淋珍珠米饭捞埋卤肉同卤水汁一齐食 几好送饭👍🏻🍴虾饼 (+$28)虾饼一份有三块 不过觉得炸得有少少硬 虾嘅比例亦唔多 唔太推荐🥺🍴甜不辣 (+$28)我真系未见过甜不辣可以咁鬼大块🤯 仲要一份系有三大块 真系几扺!食落去烟烟韧韧咁 蘸埋酸辣酱一齐食都唔错😋🍴芝士火腿肉松蛋饼 ($42)蛋饼饼皮唔会太厚 脆得黎带点烟韧 感觉几似喺台湾食到嘅蛋饼馅料份量好足 有大量肉松 火腿亦几厚 唔错👍🏻🍴桂花乌龙茶 (+$12)台湾茶叶经过8小时低温冷泡 茶味浓又带有淡淡桂花香同埋佢地嘅茶都系无加糖无加防腐剂👌🏻

🍴慢烤鸡腿芝士蛋吐司 ($56)
香烤吐司中间放左厚厚嘅慢烤鸡腿 肉质嫩滑☺️
瀑布芝士亦都做到邪恶拉丝嘅效果☺️
大大力推荐🫶🏻

慢烤鸡腿芝士蛋吐司

🍴古早味手工卤肉饭 ($48)
慢煮猪腩肉肥瘦适中 卤得入味 不过就略嫌唔够淋
珍珠米饭捞埋卤肉同卤水汁一齐食 几好送饭👍🏻
古早味手工卤肉饭

🍴虾饼 (+$28)

🍴甜不辣 (+$28)
食落去烟烟韧韧咁 蘸埋酸辣酱一齐食都唔错😋

🍴芝士火腿肉松蛋饼 ($42)
蛋饼饼皮唔会太厚 脆得黎带点烟韧 感觉几似喺台湾食到嘅蛋饼
馅料份量好足 有大量肉松 火腿亦几厚 唔错👍🏻
芝士火腿肉松蛋饼

🍴桂花乌龙茶 (+$12)
台湾茶叶经过8小时低温冷泡 茶味浓又带有淡淡桂花香
同埋佢地嘅茶都系无加糖无加防腐剂👌🏻