2023-08-05 363 浏览
作為麻甩系女仔,探索唔同嘅茶記/冰廳都係一種樂趣😼今次放假就去咗荔枝角呢間樂天冰室,正正係地鐵站出口後面,超方便👏🏻.一去到見到有條小人龍係門口,以為要等好耐,但店員好快就安排到個卡位俾我地坐🫶🏻餐廳嘅選擇好多,有常餐,焗飯,就連all day breakfast 都有🤩🤩常餐A - 瑞士汁雞翼撈麵 因為第一次嚟,所以最後都係揀咗佢嘅招牌常餐,雞翼醃得好入味,而且啲肉好嫩滑,配埋撈公仔麵呢啲邪惡之物😈公仔麵煮得啱啱好,仲係好彈牙🍝平時食開重口味嘅必試✅🤗火腿炒蛋 及 牛角包我鍾意嗌常餐其中一個原因就係除咗有個麵仲會有炒蛋多士,成張枱擺滿哂食物咁🤭蛋炒得好滑,超鬆軟🥚最驚喜係呢度嘅麵包係配牛角包🥐焗得外脆內軟,而且仲好重牛油香味🧈一啖牛角包,一啖炒蛋,一啖火腿,正呀😋常餐D - 沙嗲豬頸肉公仔麵沙嗲牛就食得多,沙嗲豬頸肉真係第一次見,豬頸肉個邊邊烘到脆脆地,入面肉質依然好淋,而且佢嘅沙嗲汁唔會整得太濃太鹹,適合啲食唔慣太重口味嘢嘅人😚.今次試咗常餐,等我下次再嚟試下佢其他餐點先🍔🍲🍛
瑞士汁雞翼撈麵

常餐A - 瑞士汁雞翼撈麵

沙嗲豬頸肉公仔麵

常餐D - 沙嗲豬頸肉公仔麵
今次試咗常餐,等我下次再嚟試下佢其他餐點先🍔🍲🍛
2023-07-23
瑞士汁雞翼撈麵