2020-04-25 1420 浏览
呢幾個月成日在家工作,見難得星期五要返辦公室,就決定午餐要食好嘢!我到呢件舖落單嘅時候未夠12:00 見前面已經有一個人落order.. 等攞野食等左大概15分鐘,以漢堡包外賣黎講的確偏耐... 但至少見佢地即場開始煮👍 都抵我慢慢等啦🤣🍔Captain Burger 連薯條汽水 [$72] 🍟🥤Captain burger 比普通漢堡包多一隻蛋同煙肉🥓我覺得成個包嘅精髓簡直係個煙肉! 煎到脆卜卜同香噴噴🤪好好食!有雞蛋再加上漢堡包醬就一定食都周圍都係嘅啦🍳🙈但雞黃仲係流心嘅,好滿足!講真,牛肉就可以啦(算多汁)但可能煙肉實在太好食,相比之下就唔係覺得好特別啦🤣薯條攞到返office就凍左少少 無辦法啦😔汽水方面係罐裝嘅 選擇除左平時嘅可樂之外都有檸檬汽水如果再返黎食都一定要食返有煙肉嘅burger😋

Captain burger 比普通漢堡包多一隻蛋同煙肉🥓

薯條攞到返office就凍左少少 無辦法啦😔
汽水方面係罐裝嘅 選擇除左平時嘅可樂之外都有檸檬汽水

如果再返黎食都一定要食返有煙肉嘅burger😋
2020-04-25
15 分钟 (外卖自取)