2016-08-03
去億利工業中心睇完玩具見有D肚餓就諗著落去一樓荔枝角最出名既程班長度食返個牛肉麵,未去到就已經聽到走廊傳來嘈雜聲,再行入D呀~~~呀程班長又攪到條走廊爆晒棚,無癮之下走返出電梯大堂見到同層有一間新開既美式餐廳(心諗試下新野都好)~~行入去都已經坐滿7成坐位,侍應招待我坐下高枱後我就被隔離枱既超高大漢堡吸引,一問店員就說是TEXAS BBQ BURGUR(好就試下個漢堡啦),店員又話點餐飲品半價,我就問有咩野飲係清新一點既呢?佢就叫我試一試呢個Tropical Forest MikeShakes等了一會,奶昔先行番石榴,芒果,熱情果,菠蘿,是在忌廉奶昔既懷抱中進行四角戀遊戲嗎???一啖駁一啖,一口接一口,呢種錯綜複習關係絕對值得一試。再過一會德州漢堡駕到個漢堡真是.....(我沒有6呎高,漢堡有6吋高)脆煙肉,芝士,漢堡扒個Burgur 係唔多醬既,全靠個漢堡扒(嘩D肉汁係滴出黎既囉)酸瓜(我唔好,無掂過)薯條香脆食完埋單後店員比左張傳單我話介紹返我睇到,天后都有一間分間叫(TEXAS BURGUR)
Tropical Forest Mikeshaks
一啖駁一啖,一口接一口,呢種錯綜複習關係絕對值得一試。
texas burgur
個漢堡真是.....(我沒有6呎高,漢堡有6吋高)
脆煙肉,芝士,漢堡扒
酸瓜(我唔好,無掂過)
薯條香脆
食完埋單後店員比左張傳單我話介紹返
我睇到,天后都有一間分間叫(TEXAS BURGUR)
题外话/补充资料:
回家上openrice睇返天后既分店,原來TEXASBURGUR咁巴閉,上過幾次十大,難怪個漢堡真係唔錯