品牌:Lassana Coffee地址:观塘巧明街100号友邦九龙大厦地下之前食过 @lassanacoffee 嘅伯爵茶焦糖芝士蛋糕🍰,今次经过观塘友邦九龙大厦地下,见到佢哋新出咗呢个春季特别呈献嘅草莓物语🍓,加上医护人员只要出示医护证买任何食品满$50就可以获赠任何饮品一杯,紧喺要支持吓喇😎✝️草莓忌廉蛋糕(1lb) $248呢个蛋糕由超级多嘅士多啤梨同忌廉组成,佢哋用咗韩国直送嘅士多啤梨🍓,无论蛋糕面、侧面定里面都有好多,食落香甜清新,当中仲加入咗白酒啫喱,口感同味道都有所提升🤩,而佢哋嘅忌廉虽然好多,但食晒成个都无好滞好腻嘅感觉👍,虽然邪恶不过食完第一啖之后就停唔到口😈配埋Lassana 充满柑橘同红茶花香味嘅瓦哈纳咖啡☕️,酸酸甜甜嘅口味同呢个草莓忌廉蛋糕超级夹,食多两块佢哋Handmade、坚持无添加防腐嘅黑椒味曲奇🍪,松脆嘅口感带有阵阵「辛」鲜感,微辣嘅曲奇又几过瘾,简直深深咁刺激咗我嘅食欲同味蕾🤤
品牌:Lassana Coffee
地址:观塘巧明街100号友邦九龙大厦地下

✝️草莓忌廉蛋糕(1lb) $248
呢个蛋糕由超级多嘅士多啤梨同忌廉组成,
佢哋用咗韩国直送嘅士多啤梨🍓,
无论蛋糕面、侧面定里面都有好多,
食落香甜清新,
当中仲加入咗白酒啫喱,口感同味道都有所提升🤩,
而佢哋嘅忌廉虽然好多,但食晒成个都无好滞好腻嘅感觉👍,
虽然邪恶不过食完第一啖之后就停唔到口😈

2022-04-11
等候时间
5 分钟 (外卖送餐)