2021-03-09 1214 浏览
大家食炸雞都食得多啦 冇估到炒雞都咁popular🥵真係咁啱得咁巧!我本身想食炸雞 過到去先知原來係炒雞(仲以為係烤雞)不過嘗下鮮都好嘅~🥘任食鐵板炒雞(90min) 💰128/1可以拎飲品欄一邊嘅野食 飲品有好多種類好豐富~果汁、咖啡等熱飲、汽水等等🤪仲可以攞蕎麥麵、泡菜、生菜等等包住食🙈食到最尾會有雪糕的!配料都多到多多聲 棉花糖 朱古力等等🤭講返炒雞!我地叫左柳氏家辣炒雞同埋蜜糖味 每一鍋入面都會有幾舊年糕同芝士年糕~經典辣味對我來講就偏辣(原來佢唔係個種甜甜地的!)蜜糖味唔會重口味 不過可能會少左D味🙈最後食左兩round辣味同一round蜜糖 係扶牆出嘅地步🤣會有waiter係門口就問定你要吾要燒埋牛肉海鮮等等(要+$10)我地就冇要!仲會問埋要吾要爐邊芝士(+38)我地都冇要 覺得可能會漏🥵同埋都會問埋你要炒飯定炒麵!我地揀左炒飯~係白飯上面仲會鋪多一層辣醬~真係好有韓國風味🤪

🥘任食鐵板炒雞(90min) 💰128/1