❐ 意大利風乾火腿水牛芝士意式三文治🥪(Prosciutto Panini)配炸薯條🍟及是日餐湯 $120評分 ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ ▯ (3分係比個湯既)⟰打開Menu已經被呢款三文治所吸引✨嚟到既時候兩層包嘅中間夾住滿滿嘅芝士🧀賣相超吸引!⟰外層麵包有稍微烘焙🥯所以咬落都有少少外脆內軟嘅感覺✨⟰食落芝士味唔太濃,整體味道偏淡🚫風乾火腿比較細塊🚫連埋芝士同生菜一齊食都唔係好食得出味道,整體嚟講好失望🙍🏽‍♂️⟰是日餐湯係甘筍南瓜湯🎃望落足料飲落Creamy💦南瓜味都幾濃郁,唔錯❗️⟰薯條🍟份量正常但嚟到嘅時候已經唔熱似係已經炸好一段時間,不合格🚫❐ 棒棒雞鎚🍗(Chicken Lollipops) $24評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯⟰小食係跟餐加配份量唔多都正常⟰雞鎚嚟到嘅時候幾香但炸得比較乾身🚫咬落肉質都算嫩滑✨可惜每隻雞鎚肉較少咬兩啖已經所剩無幾❗️可能真係要叫pasta同pizza先好味😢🍚推介指數☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ (10為最高)
⟰外層麵包有稍微烘焙🥯所以咬落都有少少外脆內軟嘅感覺✨

評分 ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▮ ▯ ▯ ▯ ▯
⟰小食係跟餐加配份量唔多都正常
可能真係要叫pasta同pizza先好味😢

🍚推介指數
☻ ☻ ☻ ☻ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ (10為最高)