Openrice一直好评如潮嘅隐世小店 令我心思思都想嚟试下😌老实讲佢嘅位置都几偏 路痴嘅我 左揾右揾 兜嚟兜去终于俾我揾到🤣 果然真系转角-就遇见❤️网友推介必食『型男汉堡』 我当然点咗一份啦 另外加点咗一份 期间限定『催泪虾堡 』每点一份汉堡 只要嗌一杯正价饮品就会送粗薯条🍟所以我都唔执输 嗌返杯饮品先😋 饮品餐牌好多选择 不过我情有独钟饮奶昔🥤平时都系饮开「朱古力奶昔」「士多啤梨奶昔」「 oreo奶昔」「香蕉奶昔」今次见到呢杯《特浓花生奶昔》 咁特别 梗系要嗌黎试下啦🥳。型男汉堡( HK$64)馅料非常丰富 包括有(汉堡牛扒、红菜头、蕃茄、芝士、美国烟肉、流心蛋、沙律菜)馅料配搭得非常好 沙律菜新鲜爽脆 第一次食汉堡入面会加红菜头 估唔到味道配搭得都唔错 至于汉堡扒个人认为煎得老火左小小 有D干 欠缺肉汁 不过加埋流心蛋 嘅蛋香味 令到成个汉堡锦上添花👍加返吾少分🤣。期间限定 催泪虾堡( HK$72)呢款催泪汉堡非常之贴题🤭我食第一啖 已经即时催泪😹虾堡非常爽脆弹牙 汉堡入面搽左wasabi酱 食落口真系几攻鼻🙊 但整体黎讲 纯粹催泪 冇乜芥辣味😬。特浓花生奶昔(HK$38)花生味
老实讲佢嘅位置都几偏 路痴嘅我 左揾右揾 兜嚟兜去
终于俾我揾到🤣 果然真系转角-就遇见❤️
每点一份汉堡 只要嗌一杯正价饮品
就会送粗薯条🍟所以我都唔执输 嗌返杯饮品先😋
饮品餐牌好多选择 不过我情有独钟饮奶昔🥤
平时都系饮开「朱古力奶昔」「士多啤梨奶昔」
「 oreo奶昔」「香蕉奶昔」今次见到呢杯《特浓花生奶昔》
咁特别 梗系要嗌黎试下啦🥳

型男汉堡( HK$64)

期间限定 催泪虾堡( HK$72)
呢款催泪汉堡非常之贴题🤭我食第一啖 已经即时催泪😹

特浓花生奶昔(HK$38)
花生味超浓 但又唔会好「杰 」
饮落口仲有花生粒粒系入面 口感超正🤤极力推荐🤩

食物:7/10