2024-06-04
. 📍#御滿屋日本料理 (荃灣)放工帶老婆去食野,老婆行左好耐都諗唔到想食咩,我就決定揀食日式放題,咩菜式都有總有一款都啱😁晚上8:30入座宵夜時段好抵食!!餐廳呢個套餐性價比最高✨⭐️經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $258門口位置有好大空間放置甜品、冷盤、小吃、雪糕雪條、飲品等等大量選擇,最重要有我最鍾意飲嘅梅酒同清酒可以任飲,質素幾好架!一坐低就會比一個QR code你自行落單,有唔同嘅刺身,軍艦,火炙壽司,特別推介海膽手卷同星鰻壽司,刺身都算厚切,數量比足。依間餐廳放題主打壽司,日式刺身,串燒,鐵板,燒物,仲有天婦羅等。其中必食嘅有蒜蓉燒蠔,羊鞍,燒菠蘿,仲有創意嘅Fusion,例如榴槤西米露,泰式涼拌鮑魚。仲有五花八門嘅甜品,雪糕,雪條,乖剩係食有Häagen-Dazs都回本,仲有啲出邊冇得買嘅movenpick 椰子味雪糕,北海道牛乳軟雪糕都好軟滑架!你有幾個胃食甜品都唔怕啦🤩我最欣賞出餐速度非常快,即時落單,隔一兩分鐘就有得食,所以不必一次過叫過多食物,導致食物灘凍晒,可以慢慢享受。***最後,旺角餐廳近期做緊榴槤推廣,可以任食榴連,榴連控嘅你唔好去錯啦😎*****需另收加一服務
. 📍#御滿屋日本料理 (荃灣)
⭐️經典三重新鮮刺身江洋盛宴 $258
**需另收加一服務費**
——————————————-
📍 御滿屋日本料理 (荃灣)
🏠 荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心10樓
#hkfoodstep