2025-08-04 3685 浏览
好幾年都無食過放題,因為出面的一是水準不好,一是就太貴,最近荃灣開左間新的放題,中午12點食到3點都是300多一位,加上見好多人推介,早幾星期就預約定星期六中午同朋友食。我11:45去到,已經有人排緊隊,一條隊是沒有預約,一條先比預約左的入去先,佢地提早2個字放人入,服務很體貼,一入去就立即掃code落order,原本餐廳分左AB set餐,但好似食材不夠,所以無左B set餐,但是…..手機落order是可以免費叫到B set的食物,我原本就是想食奄仔蟹,點知可以試,不過可惜不好食,又細隻,又乾身,反而第一輪叫刺身同壽司就好新鮮,出面仲可以自助夾白鱔,選擇都幾多,有啲都沒食。食物方面我覺得比較好的有白鱔,刺身,海膽壽司,烤榴槤,焗蠔,雞湯,炸餃子,聖子反而不太好的有牛肉肉壽喜燒,奄仔蟹環境我覺得有點逼夾,餐廳將4人座分開2人座,左右都是咁,同隔離啲人太近了,外面夾野食又堆埋一個角位,都是太迫

我11:45去到,已經有人排緊隊,一條隊是沒有預約,一條先比預約左的入去先,佢地提早2個字放人入,服務很體貼,一入去就立即掃code落order,原本餐廳分左AB set餐,但好似食材不夠,所以無左B set餐,但是…..手機落order是可以免費叫到B set的食物,我原本就是想食奄仔蟹,點知可以試,不過可惜不好食,又細隻,又乾身,反而第一輪叫刺身壽司就好新鮮,出面仲可以自助夾白鱔,選擇都幾多,有啲都沒食。

反而不太好的有牛肉肉壽喜燒,奄仔蟹