2021-07-23
經過荃灣廣場,見到間西餐裝修不錯👍🏼😌,我又好想食漢堡包🍔,平日放工晚餐時間,都算多人,七點已經排晒長龍。Duck 🦆 Foie Gras Beef Burger 🍔 我一眼睇中左個鴨肝漢堡,諗都唔使諗就要是呢個啦😍🥰,我朋友前幾日食過呢間餐廳,當時鴨肝漢堡賣晒,應該係熱門嘢,受歡迎👏🏼。佢提我記住叫鴨肝漢堡呀😎!鍾意鴨肝😍😍少少油脂味🥳配塊beef好juicy🤩,仲有薯條🍟。跟餐有湯送,份量來講,真係幾抵食。湯係蕃茄湯,味道正常😀另外叫咗杯飲品,pink panther 🐆💗 唔太甜,有乳酪,雪糕,雜莓,消暑解渴😄,個賣相呢有隻蝴蝶🦋飛咗係度😗幾cute😉Spice Rubbed Baby back ribs 呢個係朋友揀嘅豬仔骨,性價比高,份量好大,比較重味,有少少煎炸咗個皮,外面層皮好脆口,中間多肉,😈好邪惡,適合share 食,share 脂肪🤣,跟餐同樣會送一個湯,薯條同小配菜。樓底好高嘅商場西餐,感覺舒服,性價比高。
另外叫咗杯飲品,pink panther 🐆💗
Spice Rubbed Baby back ribs
樓底好高嘅商場西餐,感覺舒服,性價比高。