餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (海之戀商場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅用膳,每消费港币4元可赚取2里数。
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-02-26 70 浏览
Donki行完街, 系同一层见到呢间韩国餐厅入去一试, 里面采光度十足, 环境舒服, 店员安排我哋二人去卡位, 够哂宽敞, 唔经唔觉食左个几钟😂🔹火炙牛将牛肉切成均匀嘅薄片, 用酱油, 姜蒜和香料等调味料腌渍, 由店员亲自用火枪帮我地快速烤熟, 令外层形成一层微焦的外皮, 内部仍然保持著嫩滑多汁嘅口感, 呢个前菜超美味😋🔹芝士牛肉煎饼满满熔岩式芝士铺面, 芝士奶酪同牛肉香味非常夹, 煎饼饼皮好酥脆, 趁热食, 呢个超级推介💯🔹农家鲜泡菜食韩国野点少得泡菜, 泡菜唔会太酸, 辣椒、大蒜、葱、等发酵时间拿捏得正好, 够哂入味👍🔹半半炸鸡 (大邱辣酱,蜜味乳酪粉)大邱辣酱炸鸡酸酸甜甜, 有少少辣蜜味乳酪粉炸鸡有少少甜味, 奶酪嘅香味呢两款口味拣得非常好😂两只都好岩我口味, 炸鸡外层酥脆, 肉质鲜嫩多汁, 越食越起劲😝😝🔹特种部队锅个锅一到, 先呷一口热汤, 少少酸辣味, 配料超丰富, 有豆腐,冬菇,金菇,年糕,肉肠,火腿,午餐肉,椰等等, 再加入一包韩版辛辣面, 饱点再推上一层, 大满足😋🍹海盐焦糖沙冰焦糖甜味好突出, 加埋海盐, 咸甜比例刚好, 食辣野一定要饮杯沙冰爽下😙🍹香蕉沙冰正常水准

🔹火炙牛

🔹芝士牛肉煎饼

🔹农家鲜泡菜

🔹半半炸鸡 (大邱辣酱,蜜味乳酪粉)
大邱辣酱炸鸡酸酸甜甜, 有少少辣
蜜味乳酪粉炸鸡有少少甜味, 奶酪嘅香味

🔹特种部队锅

🍹海盐焦糖沙冰

🍹香蕉沙冰
正常水准, 香蕉嘅甜美, 沙冰嘅凉爽

火炙牛
芝士牛肉煎饼
农家鲜泡菜
半半炸鸡 (大邱辣酱,蜜味乳酪粉)
特种部队锅
海盐焦糖沙冰  香蕉沙冰
火炙牛
芝士牛肉煎饼
农家鲜泡菜
半半炸鸡 (大邱辣酱,蜜味乳酪粉)
特种部队锅
海盐焦糖沙冰  香蕉沙冰
  • 半半炸鸡 (大邱辣酱
  • 蜜味乳酪粉)