2021-08-30 46 浏览
餐廳面積唔大,裝潢走木系風格,簡單舒服,都啱同朋友吹下水。本菇雞肉意粉配溫泉蛋 $80即叫即煮,由於餐廳採用開放式廚房,整個餐廳都充斥著令人垂涎欲滴嘅香氣🤤意粉係幼扁身的,炒得乾身,每條都已上了色,入味,調味亦剛好,我覺得意粉煮淋啲會更好。記得將溫泉蛋和意粉拌勻,蛋香和滑溜口感都會升級。雞肉切成粒,嫩滑爽口。🤗黑松露貝夏眉醬蟹肉手工千層麵 $110賣相非常吸睛,賣相就好似一轉長方形嘅焗蛋一樣。新鮮焗起熱辣辣,小心燙手。外層嘅芝士焗至脆身,面頭有蟹肉碎同黑松露醬,千層麵之間仲夾住好多一絲絲嘅蟹肉,同千層麵融為一體,感覺好滿足,趁熱食就最好食。傳統意式Tiramisu $70一場來到,當然要點返個甜品,我揀了最愛的Tiramisu。口感好有層次,面頭有香脆嘅honey crumb, 手指餅,酸甜覆盆子,至於主角質感好軟滑,底層嘅手指餅索滿酒,好醇好香💓
餐廳面積唔大,裝潢走木系風格,簡單舒服,都啱同朋友吹下水。

本菇雞肉意粉配溫泉蛋 $80

黑松露貝夏眉醬蟹肉手工千層麵 $110
賣相非常吸睛,賣相就好似一轉長方形嘅焗蛋一樣。

傳統意式Tiramisu $70