2016-02-24
荃灣放題依家好似好少咁!又或者質素麻麻!今次試下新野!就係路德園!地點方便!一定識路!佢係樓上鋪二樓!大家食開放題都知第一轉係大包園家啦,攞哂所有紙先! 佢既款式好多,不同種類刺身真係每次放題既重點!如果唔新鮮真係唔會有下次!呢間比我想像中質素好好多,三文魚肥美,紋路平均,帶子雖然細粒,但鮮甜,唔會淋哂!蝦好大隻,呢個叫左幾次!質素全部都好好! 沙律,食親放題都佢,呢個簡單,但有啲真係可以整得好難食!但呢到整得好好味,青瓜唔會乾身,保留水份,蟹柳一啲都唔小家,量都幾多,重點唔係好假既蟹柳做成!呢個叫左三次!真係好鐘意食! 呢個係當晚既特別推介!阿根廷甜蝦,較大隻,夠甜!友人食左10隻!成日食放題都未必會食壽司,一黎太飽,二黎多數質素差啲,無謂佔左個肚既空間!呢間都係膽粗粗試下!有驚喜喎,和牛壽司堅好味!同行既都每人食左幾次!燒得岩岩好,肉質真係有啲似和牛!海膽手卷細細舊,一啖就食左!無奇怪味道!花之戀普普通通!燒物,好多款,青魚同三文魚頭都好好味,唔會整到好乾身,保留魚既滑身,加上檸檬!太好味啦!羊架都好推介,肉質唔會死實實!出奇地淋身,仲有少少肥痴埋一齊!呢個真係要食!
大家食開放題都知第一轉係大包園家啦,攞哂所有紙先!
佢既款式好多,不同種類
海膽手卷細細舊,一啖就食左!無奇怪味道!
花之戀普普通通!
最後一個驚喜,甜品係雪條,仲要好多選擇!未試過食放題係呢個甜品,仲有好多韓國牌子既選擇!我自己都食左二條!有啲過份!