2023-03-17
🌕Hello我係Moon🌕以前去荃新天地都係shopping多,要去到打卡嘅cafe真係要行遠少少!😯真係估唔到而家荃新天地嘅打卡Cafe越來越多,🫣依家間打卡 Cafe係其他地方都有分店,🤭而且都幾受歡迎!🤤嚟到依度好似每一枱都會嗌佢哋嘅蛋包飯,🤔咁我梗係要食!😳蒲燒原條鰻魚黑咖哩蛋包飯都幾特別,第一次食黑咖喱!🤭黑色嘅外表入邊唔係黑暗料理,😂反而係非常適合撈飯嘅咖喱!😍成條鰻魚喺度真係好澎湃,佢燒得都好入味添!🥰呢一個燒原條魷魚配山葵薯蓉及自家製香料,😊口感都唔錯,係新鮮,而且韌性足夠!😜我另外都嗌咗一杯青森蘋果濃縮咖啡,😏清新嘅味道,仲會有咖啡嘅醒神!😎🌕最後MoonMoon都幾鍾意呢度,環境又靚啲嘢食都好適合打卡,下次再嚟打卡先!🌕