2011-11-24 27 浏览
唔知點解, 由細到大我都係鐘意食包多過食飯, 平時最鐘意食波蘿包, 雞尾包, 蛋撻等等麵包西餅! 今日七點半約左人食飯, 但係我五點半已經放工啦! 咁緊係要搵地方打法下時間架啦, 唔知成2粒鐘點淆呀 咁我都好方便, 搭4個字車就到太子, 夜d 又食飯所以唔可以食太飽, 咁就緊係去整番個波蘿油同嘆番杯奶茶啦! 話得波蘿油冇乜人唔知邊一間既, 咪就係金華囉! 坐低諗都唔洗諗整番個菠蘿油+杯熱奶茶先哩度無時無刻都好多人買外賣, 多數人仕都係為左買波蘿包或波蘿油.波蘿油, 外皮超香甜脆口, 個包又勁軟熟! 不愧連CNN 都要捉佢黎訪問. 奶茶亦都屬中上之選, 都算滑喉, 略嫌茶味不夠, 下次可以試下要少奶 所以我每經開哩頭都會整番個外賣波蘿油! 有時間既話就緊係坐低食埋啦, 不過如果你午市黎就要玩緊迫戰術啦, 一張細圓枱仔要坐成5, 6個人

2011-10-26