2021-03-06 776 浏览
以为有好多台式小食, 点知冇, 唯一好处是雪糕任食, 甜品得两款, 味道一般, 野饮得柠檬茶同豆浆选择😑, 本身以为有珍珠奶茶,不过可能我太天真, 红烧牛肉汤底冇味, 牛肉唯一ok, 蔬菜一般, 没有太新鲜, 丸类选择不多, 连最common 的芝士丸都冇,酱汁也是最common 的款式, 自在区材料款式小, 而且冻柜设置很难取食物, 食物放在胶食物箱来, 每次拿都要揭开盖, 不过这也不是重点, 重点是那里根本唔够高比你揭盖-.- , 一手拿碟, 一手拿夹, 夹时要用手肘顶住盖拿, 实在有d 唔卫生, 个个手肘都顶住个盖拎, 实在无语, 而且食物夹好难夹,自问未用过这么难用的夹上菜太慢, 两个钟, 仲要等佢上, 实在赶去茶木还是食甜品吧!!
以为有好多台式小食, 点知冇, 唯一好处是

上菜太慢, 两个钟, 仲要等佢上, 实在赶

去茶木还是食甜品吧!!

火锅