2022-05-22 81 浏览
好钟意呢间舖头嘅名啊 人生已经好苦 最紧要系揾返一点甜 揾返个意义🙈 不苦嘅餐厅环境都好靓 我哋可以喺呢度闲谈 过返个不苦嘅下午🤣 有个counter可以喺𠮶度order食物脆烘虾芝士厚吐司呢碟制作需时20分钟 但系都好值得等待 材料方面有手制虾肉 厚吐司 双色芝士 虾片 芝士仲有拉丝架🧀 虾肉咬落口好弹牙 好多时觉得好脆 净系食半份已经饱咗🥰 隔离仲有好多炸虾片伴碟红丝绒蛋糕卖相好靓 好适合打卡 食落口唔算好绵😮 有啲湿湿地嘅感觉 好容易入口 但系绝对唔系湿度发水海绵咁😂Mocha咖啡味好香 好啱钟意饮咖啡 又受唔到太重咖啡味嘅人☕️70% Single Origin Chocolate呢杯朱古力味道好浓郁 钟意朱古力味嘅朋友一定会钟意呢杯饮品🍫整体来讲呢餐厅环境优美 食物质素都唔错 啱晒过嚟打卡 chill一个下昼😺
脆烘虾芝士厚吐司
脆烘虾芝士厚吐司