明太子三文魚$26外皮有甜甜的腐皮包住,因為有明太子關係,所以三文魚有少少辣味,味道方面更有層次👍🏻蔥吞拿魚拖羅蓉$27平時都幾鍾意食吞拿魚拖羅蓉,呢款個人覺得都幾新鮮,呢一款都係有甜腐皮包住,所以都幾特別!柚子左口魚$27十分推介左口魚👍🏻👍🏻因為有用火槍輕輕燒過,所以會有炙燒香味,令到左口魚嘅油香更突出,而且少少既柚子味,又會帶番啲清新香氣,鍾意左口魚嘅朋友不妨一試🥰🥰加州鬼佬(4件)$58平時食加州卷最驚就係好乾,呢一款有好多沙律醬,而且內餡同上面又都有滿滿蟹絲,用料方面真係一啲都唔孤寒🤣紐約黑珍珠(4件)$78黑松露醬配上帆立貝,呢個冇得輸嘅組合,帆立貝非常新鮮,但有一點點甜味,加上一大羹黑松露醬香濃嘅味道,四件真係唔夠食!西雅圖鬼妹(8件)$128呢一款係炙燒牛油果三文魚腩,每塊三文魚腩都燒得啱啱好,炙燒完有烤過香氣,半生熟口感,更加有入口即溶嘅感覺,因為油脂都燒咗出嚟,真係超級正🤩🤩為食龍卷 $168我覺得呢款係黎為食龍必要叫既卷物‼️一次過可以食唔同款式!啱晒貪心嘅我,每一款都好好食,一啲都唔會馬虎,而且配搭好多花樣,唔會好單一只有一種刺身,呢方面嘅用心,真係不得不稱讚👍🏻

明太子三文魚$26

蔥吞拿魚拖羅蓉$27