2021-07-25
芯Shin
高質日本料理
🍛🍱🥟🍤🍙
💛💛💛💛💛
~~~~~~~~
午市套餐(12:30-17:30)
1️⃣咖喱牛肉漢堡丼($89)🍛
*賣相已經好吸引😍😍可以慢慢打個卡先🤣🤣牛肉漢堡夠哂厚肉,漢堡嘅質地偏腍,感覺唔係漢堡唔止用平時整漢堡扒嘅材料去搓,可能搓嘅時候有撈到薯仔落去,所以漢堡扒會比較黏,但配埋咖喱食又唔錯👍🏽👍🏽👍🏽😋😋
*咖喱好香,辣度適中,有啲薯仔同紅蘿蔔嚟㗎呢度,總之成件事配埋一啖過好好味😋💯💯👍🏽👍🏽😌😌😙😙
(score: 5/5)
2️⃣大阪燒套餐配煎餃子三隻(+$5香蔥煎蛋)($75)
*大阪燒加埋香蔥煎蛋賣相一流📸📸😍😍😍第一啖食落去嘅時候又有驚喜,大阪燒面頭有啲脆脆喺度,啲脆脆原本以為係炸香蒜,但食落又有啲似炸魷魚碎,總之啲脆脆既碎幫大阪燒加咗唔少香口味道😍😍😋😋😋大阪燒入邊有椰菜、煙肉、蔥等等,醬汁都落得適中,覺得唔夠嘅枱面都有沙律醬同木魚俾你加落去,但我諗都係按個人口味去處理🤣🤣😆😆😂
*煎餃子三隻唔使點醬汁都夠晒入味,煎得香脆可口😋😋😋
(score:5/5)
其他:
*Lunch set有埋前菜、麵豉湯同飲品跟埋,小編當天嘅前菜係流心蛋,流心蛋係凍嘅,蛋黃夠晒味,一啖擺落口冇得頂👍🏽😋😋😋而前菜有時會係沙律🥗要睇返你當日遇到嘅係咩前菜啦😉😉
評分👑
賣相:✨✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅👅
價錢:💰💰💰💰💰
推介:⭐️⭐️⭐⭐⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~
咖喱牛肉漢堡丼
大阪燒套餐配煎餃子三隻(+$5香蔥煎蛋)