2021-09-29 68 浏览
又到咗芫荽迷嘅時間啦~今次大將推出左巨塔芫荽火山濃湯,仲要係升級版本!唔單止有滿滿嘅芫荽,仲將芫荽打成芫荽蓉混合湯底,等芫荽既香氣更加衝擊!一聽到我就即刻拉埋鍾愛芫荽嘅朋友一齊去食啦~大將晚市放題價位由HK$228~HK$288,今次我同朋友都叫咗澳洲和牛肩肉,除咗打邊爐嘅豬牛雞之外,仲有多款的丸類同唔少嘅熟食可以揀!包括有串燒,薄餅,炸雞,咖喱飯,仲可以自製雜坎飯,同平時嘅打邊爐好唔同!今次試咗呢個巨塔芫荽火山濃湯,坦白講,芫荽嘅味道比我想像中淡,雖然佢都好有芫荽香氣,但對於我呢個芫荽迷黎講,我覺得可以再濃郁一啲,所以今次其實我都有少少失望!勝在澳洲和牛肉質好靚,成塊牛好軟熟,好有牛味!雞肉都好滑嫩,豬肉又有彈性,所以肉質真係取勝!而且喺門口仲有個大將超市,如果唔想堂食仲可以選擇買返屋企打邊爐!🤤🤤
又到咗芫荽迷嘅時間啦~
今次大將推出左巨塔芫荽火山濃湯,仲要係升級版本!