2019-08-29 147 浏览
唔係打手💪🏻真心想讚香港人真係咩都諗得出!本身我自己唔太好芫茜但都唔抗拒,但有一位愛好芫茜的朋友發現了這餐廳的芫茜麵,正所謂人一世物一世咩都試下所以我就試下!😆👍🏻我地三個人都揀芫茜湯😂👍🏻等左一陣就妮料😆👍🏻個碗一放底就聞到芫茜味👍🏻👍🏻👍🏻😂麵有起多芫茜!落足料個湯先勁👍🏻😂全綠!我諗佢係用攪拌機打爛曬啲芫茜再放入湯度煮,真係超濃郁嘅芫茜味🙈😂👍🏻👍🏻👍🏻配合埋個湯係好味嘅👍🏻我點左黑粉絲,粉絲吸曬啲芫茜湯,加埋芫茜一齊食又ok,好青新,口感幾好啲料係正常車仔麵料,推薦豬皮因爲可以吸曬啲芫茜湯,但白羅白太咸。總結係一個好正同好好玩嘅體驗,鐘意芫茜會好enjoy😝冇咩所謂嘅朋友都會覺得好好玩👍🏻👍🏻👍🏻最想讚呢間餐廳好創新👍🏻創意係美食嘅其中一個重要元素👍🏻😎
唔係打手💪🏻真心想讚

我地三個人都揀芫茜湯😂👍🏻