2018-04-23
呢排食雞煲食到上晒癮,朋友一推介就即刻book黎食呢間米走雞,聽講個芝士雞煲好正,一於約埋幾個朋友一齊黎聚一聚!環境:呢度地方都幾大,四人卡位非常寬敞,坐得舒服,加上呢度燈光偏暗,增加左私人度,岩晒情侶或者三五知己聚會傾計!服務:呢度既侍應好有禮貌,仲好主動不時幫我地加茶、加湯同收碟,而呢度既上菜速度仲快到你唔信,亦都冇漏單,服務滿意!衛生:因為燈光比較暗,所以感覺地方尚算新淨,當然枱凳同用具係乾淨既。味道:我地點左一個芝士雞煲同一個清湯用黎打邊爐,芝士雞煲係厚厚既香濃芝士完全地包住每件雞,即使d雞件有成隻手咁大件,都可以做到啖啖都有芝士,完全係充滿罪惡感既滿足!我最鐘意既鱔片!份量都幾多,要知道出街食鱔不嬲貴,好多舖頭一份鱔都係得好少,係度就唔使就住食,而且皮肉均勻,味道有水準!四拼餃有8隻,講真打得邊爐通常上到碟都好難分到唔同味,但呢碟四拼餃我地真係可以分番邊個食左咩味,各個味道都有特色,果然唔馬虎!另外都想讚下響鈴同午餐肉,睇相就知份量唔係講笑,個響鈴大舊到一口食唔晒,午餐肉做到厚切既精髓!抵食:計番一人二百五蚊左右,份量一定夠晒,兩個煲再加配料飽到我地傻,而且大部分配料都有質素
味道:
抵食:計番一人二百五蚊左右,份量一定夠晒,兩個煲再加配料飽到我地傻,而且大部分配料都有質素,食得開心!