2022-09-08 115 浏览
好耐之前介紹過呢間阿里郎熱狗棒😉主打韓國街邊熱狗棒 好想去旅行啊 佢哋位於旺角鬧市 長期keep住多人😲佢哋最近仲推出咗熱狗棒套餐✨啱晒同朋友分甘同味開心share🤪路過口痕隨時可以買返支嚟食-食物選擇幾多 熱狗棒有成10款咁多😄今次仲第一次試熱狗外嘅韓式小食 估唔到都有驚喜 值得一試😍想知有咩食記得睇埋落去~-✨S1熱狗棒套餐 $120呢款套餐包兩款熱狗棒+小食🤓另外仲有4個熱狗套餐同小食套餐 想一次過試晒熱狗同小食可以揀呢個!·🌭自選熱狗棒 x2薯條鴛鴦芝腸上半係芝士 下半係香腸 表面薯條粒炸得香脆🍟配埋芝士非常邪惡 亦係飽腹感較重嘅一款 相信擠埋茄汁會更加好食😋·雙重芝士拉絲分別加咗車打芝士同水牛芝士🧀所以芝士味特別濃郁 充滿鹹香 芝士拉絲仲可以拉到勁長~·🧀芝士肉丸 x4雖然4粒芝士球望落一模一樣😂咬開食先知好似有兩款 第一啖已經食到好濃豬肉味 加咗車打芝士嗰款比大蒜嗰款更加好食😙·🍢年糕香腸串我覺得呢樣簡直係隱藏美食!一入口雙眼即刻發光🤩韓式年糕表面炸得微脆 咬開入面仍然軟糯😚好似食緊麻糬咁 香腸仔同樣炸得脆脆地 食落好香😆配埋面頭甜辣醬好有韓式感覺🤤-✨乜都有套餐 $78天

✨S1熱狗棒套餐 $120

🌭自選熱狗棒 x2
薯條鴛鴦芝腸
雙重芝士拉絲

🧀芝士肉丸 x4

🍢年糕香腸串

✨乜都有套餐 $78
天氣咁熱🥵梗係要飲野消下暑啦 呢個套餐有齊熱狗棒 飲品 甜品 就算自私食一啲都唔過份🤪

🌭自選熱狗棒 x1 (星星熱狗)
呢款熱狗棒係新推出!表面滿佈蜜糖星星⭐️好得意 咬落脆卜卜好好食😌比起其他熱狗棒仲多咗份甜味

🍩自選冬甩 x1 (Oreo味冬甩)
食完鹹辣野 最啱就係食返啲甜野😝佢哋嘅冬甩賣相有別於平時出面嘅冬甩 似泡芙 除咗oreo味 仲有5款口味可以揀😙冬甩面頭灑滿糖霜 食落感覺似沙翁 中心亦充滿oreo碎忌廉 不過食嘅時候要小心啲😬因為一咬就咇晒啲cream出嚟🙈

🍊柑橘碳酸水 x1
炎炎夏日必叫!🥵碳酸水上面放咗原個柑橘 非常igable😍碳酸水其實就係橙汁 可以飲到粒粒橙肉🍊味道又唔會太酸 消暑解渴一流 尤其食住熱狗棒飲 超爽😎飲完仲可以剝埋個橙當飯後果食🤣
外卖自取