2019-04-06 20134 浏览
朋友🤝之前介紹岩鹽餐廳🥢,話啲嘢食唔錯😍,所以今晚相約到此晚飯🍚,餐廳面積頗大,一路行越行越入🚶‍♂️,沿途進入餐廳已見人頭湧湧座無虛席👥👥,我們被安排坐在一個卡位上,食物方面有不同嘅種類選擇頗為豐富, 有刺身🐟、炸物🍗、燒烤🍢、料理同釜飯🍚。【日本蕃茄沙律】☘這道沙律很清新爽甜🍬,尤其是日本蕃茄肉厚🍅,咬在口中爆出滿滿的蕃茄汁💦,十分之滿足💗。【芝士玉子燒】🧀🥚一塊厚厚的玉子鮮黃顏色很吸引👀,雖然外表好似很平庸,內裏嘅芝士卻很驚人👅,切開後已經見到一陣淺黃色嘅芝士,用叉子拉上來,越拉越高而且很多絲🥢, 味道方面,玉子本身有少少甜味🍭,再加上芝士的組合幾特別😋,味道很不錯。【三文魚鮫昆布豆腐鍋】🍜平時食三文魚刺身的多,今次就食三文魚餃的這個位置是較有骨嘅部分,可以吮下吮下啲魚肉🐟,昆布同豆腐都爽滑,整個鍋唔會太濃味💭。反而是清新之選💨。今次朋友介紹的這家餐廳整體食物尚算唔錯,服務員嘅服務亦頗佳,可以列入再翻食餐廳名單呢!😊💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋

💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋💦😋