任何1款意粉/焗飯/pizza/薯茸+ $5即享沙律/蒜茸包 +湯/飲品而我就揀左芝士吞拿魚意粉$34 +$5凱撒沙律及 再加$8飲Ice Caramel Latte!total= $47今次坐sofa的卡位,感覺良好的~在cashier問駛唔駛再加錢續會,原來唔駛,但係就無左新會員的$390 coupon~正常的,而家就可以繼續儲積分,cash dollars,但每次付款後,職員都唔會主動提及積分與cash dollars有咩分別的~率先上菜的是凱撒沙律但呢次沙律醬多了點點....呢次沙律菜有充足的水份~好吃又大碗~Ice Caramel Latte 焦糖咖啡牛奶 +$8改到個中文名奇奇怪怪的 很大杯,呢次叫小冰,果然很小冰,有好多泡泡~有微苦的coffee味,味道還不錯,具焦糖的甜味~但今次又叫latte,又叫芝士吞拿魚意粉,食左一半真係幾飽了,所以都係傾下計再慢慢食為佳.......芝士吞拿魚意粉意粉置頂有一片呈金黃色的芝士,芝士又多又濃, 白汁也香濃,食落去每一口也充滿忌廉汁及吞拿魚!!忌廉汁份量唔會過多,記住要拌勻食~芝士便會呈一絲一絲的~「芝」 味意粉硬度一般,唔會過軟~是

門口餐牌~多元化的自由配搭~so good

正門附近的 cashier及餐牌~

而我就揀左
芝士吞拿
收據

total= $47
今次坐sofa的卡位,感覺良好的~
凱撒沙律好多沙律汁

率先上菜的是
凱撒沙律

Ice Caramel Latte 焦糖咖啡牛奶

好多泡沫~味道不錯

Ice Caramel Latte 焦糖咖啡牛奶 +$8
改到個中文名奇奇怪怪的
很大杯,呢次叫小冰,果然很小冰,

芝士吞拿魚意粉~賣相非常好

好多吞拿魚醬~絕不乾身

芝士吞拿魚意粉
味意粉硬度一般,唔會過軟~是次用膠碟盛,環保多了~euro gogo應該多買入膠碟吧~否則次次都用錫紙器皿,實在唔環保!!!!

PS::::切記呢一款<芝士吞拿魚>唔好配煙通粉,否則全部醬汁通通入晒去煙通粉內,咁就會搞到食左無幾耐,就會感到好快飽肚及非常「濟」.......
overall整份set lunch,飽到不行=v=

白汁香腸火腿磨菇意粉~好多料,賣相good

而家人點左個
白汁香腸火煺蘑菇意粉$29,焗完後上菜,呈金黃色的芝士~有很多火腿呢~
是月的宣傳單張~
門口餐牌~多元化的自由配搭~so good
是月的宣傳單張~
收據
好多泡沫~味道不錯
凱撒沙律好多沙律汁
正門附近的 cashier及餐牌~
芝士吞拿魚意粉~賣相非常好
白汁香腸火腿磨菇意粉~好多料,賣相good