2016-12-08 94 浏览
今日出左尖沙咀行街,肥妹女友突然拉我快步走,心谂条友唔通见到前度定见到仇人,原来系佢见到呢间Mango X'press双眼发光,去到佢已经谂好食咩同饮咩,条友肯定成日黎帮衬,我睇左轮,芒果奶茶几得意咁,叫左个黎试下,肥妹女友就叫左个香辣蒜香鸡同苹果雪梨茶芒果奶茶都几特别,奶茶带有淡淡嘅芒果味唔会好甜,有啲星星粒啫喱同椰果咁,几有咬囗苹果雪梨茶都几清甜,底下有啲经过制作嘅苹果肉,略甜,肥妹女友饮左啖又饮我果杯一啖之后,即刻牛咁眼望住我果杯,梗系啦,我果杯对比下好饮啲,但我系唔会比佢饮嘅跟住就系香辣蒜香鸡,呢个又真系几出乎意料,其实隔离舖就系豪xx鸡扒,点解唔食隔离要喺度买,除左佢唔同豪xx一种味之外,呢度用左香葱,香料,香蒜同辣椒,成件事好惹味,鸡肉入味之余嫩滑唔干身,配埋啲香蒜食就系好醒胃,一碗有成十几蚊,过囗瘾一流