2019-06-04 101 浏览
久仰沐白小農既大名🤣,呢日見到佢地係尖沙咀開左新店,咁近K終於可以一試佢地既招牌芋頭鮮奶啦🎉佢地今次仲新出左芋圓系列,完全心心眼😍芋圓同地瓜圓細細粒,幾煙韌有咬口,最好既係真係食到芋頭同地瓜既天然味道,唔錯😚但要留意,加芋圓要加$6喔。落單果時店員好細心咁問需唔需要少冰少甜,加分!👍大甲芋頭鮮奶 (M) $30淺紫色香芋蓉配搭純白鮮奶,飲之前先上下搖勻,等芋蓉同鮮奶可以混合得更好,芋頭淡淡既香甜味道,中間仲會咬到芋頭粒;牛奶入口好順滑伯爵紅茶拿鐵 (M) $24呢款伯爵紅茶拿鐵奶味比較出,之後會飲到淡淡茶甘味,點左少糖但都覺得偏甜,應該半糖會更好。草莓鮮奶 (M) $35同樣先搖勻再飲,會飲到士多啤梨既天然酸甜味道🍓,唔係香精果款藥水味🤣,中間仲會咬到啲士多啤梨籽,整體味道幾香。

大甲芋頭鮮奶 (M) $30

伯爵紅茶拿鐵 (M) $24