2019-09-11 187 浏览
🤤🤤甜品X芋圓系列💕▫️餐廳:嚐仙▫️地點:尖沙咀金馬倫道19號地下A舖(港鐵尖沙咀/尖東站 B2 出口, 步行約3分鐘)▫️營業時間⏰:mon-sun 12:00noon-11:00pm▫️價錢:~$40+—美味:🍡🍡🍡 🍡環境:🍡🍡🍡(好多人🤢)價錢:💰💰💰💰📍堂食要每人最少叫一碗(👧🏻一定叫外賣🥡)—👧🏻最鐘意食Taro balls芋圓🤤💕係🇹🇼日日食🤫香港好食既芋圓唔太多,之前食過甜圓同鮮芋仙🤭,今次一試冇咩人試過既嚐仙💕👧🏻覺得有驚喜,今次叫既雙芋仙草奶凍($46)幾高質,三色芋圓大大粒,好好咬🤤雖然食唔到芋頭味🤣而仙草同芋泥都好夾,仲會食到少少黑糖味🌟🌟一碗都幾大,所以2-3個人食好d🤩🤩—#好西 #嚐仙 #芋泥 #尖沙咀 #甜品 #布丁 #打卡 #芋圓 #美食 #夏天美食 #HongKong #HK #foodie #goodwest #food #meal #lunch #dessert
🤤🤤甜品X芋圓系列💕
▫️餐廳:嚐仙
▫️營業時間⏰:
mon-sun 12:00noon-11:00pm
▫️價錢:~$40+

美味:🍡🍡🍡 🍡
環境:🍡🍡🍡(好多人🤢)
價錢:💰💰💰💰
📍堂食要每人最少叫一碗
(👧🏻一定叫外賣🥡)