2022-09-25
終於去食呢個海鮮袋啦💕 Bookmarked 🔖 好耐嘅一間餐廳~ 環境佈置到仿如在船上食海鮮一樣⚓️ 係幾特別嘅🤩 今次叫咗Dinner Set For Two💕SEAFOOD COMBO有多種海鮮可以選擇,我哋揀咗海蝦、八爪魚仔及海蜆💕海鮮袋一嚟到時好似剛捕魚嘅袋,店員會即場shake海鮮,係幾特別😆醬汁揀咗Lemon Dill Cream Sauce,香濃奶油味+檸檬,中和左油膩感,食落好清新✨海鮮都好新鮮,爽甜海蝦,彈牙八爪魚仔,肥美多汁海蜆💕仲配有粟米、腸仔及薯仔等配料,真係好豐富🥰APPETIZER -焗意大利腸芝士條薄脆包裹意大利腸及芝士條,拉絲份量足嘅芝士條真係好滿足😋 意大利腸加芝士鹹香又軟熟嘅口感感,實在誘人😍CRAB PASTE & CRAB MEAT RISOTTO呢款係蟹肉蟹膏南瓜意大利燴飯✨清甜嘅南瓜香,帶有蟹膏嘅鮮味,蟹肉融入Risotto 中,啖啖都食到😋蟹膏及醬汁包裹住每一粒米,實在惹味🥰飲品揀咗TWO GLASS HOUSE WINE紅酒及白酒🥂唔飲得酒都可以轉Soft Drink 💕
SEAFOOD COMBO
APPETIZER -焗意大利腸芝士條