2020-10-29
其實以呢個價位黎講食物其實還好,沒有驚喜我地4個人一齊去食晚餐而家做緊擾惠,西班牙海鮮飯二人份減$100照慣例我地叫到成枱都係野蜜糖檸檬單骨雞翼酸酸甜甜幾好食,但份量少左啲,佢係單骨的,計埋應該得5隻左右。偏貴🤔沙嗲雞肉烤餅類似薄批的沙嗲雞肉味。我本人喜歡薄批所以覺得唔錯,沙爹雞肉味亦好香好濃,但唔油膩。料都算足👍🏿跟餐叫左個西冷牛扒,其實件扒都算係咁,煎得唔錯,但差不多3百蚊黎講就薄左啲,個炸薯🤔定焗薯就太細了,一般。件扒整體黎講除左薄左啲之外,味道其實都算可以,而家好淋👍🏿西班牙海鮮飯,今日既主角,先講講飯既味道,好有海鮮味,似係用蝦湯煮的飯,好香。海鮮配料就弱左啲,得蝦,青口同小小蜆。我個人覺得個飯濕左少少,我覺得可以乾返少少會好啲。但呢個係我個人口味而已,整體口感都算可以。😋😋甜品雜果麻薯窩乎,就是一個普通窩乎😝😝😝整體體驗,還可以,我地好好彩坐係一個角落位置,就只有我地一枱人,私密到好高,唔錯。食物一樣一樣咁上,可以慢慢食之餘又唔使好急咁食,怕佢會冷。就係價格比較高,有少少物不所值。
我地4個人一齊去食晚餐
而家做緊擾惠,西班牙海鮮飯二人份減$100
照慣例我地叫到成枱都係野
蜜糖檸檬單骨雞翼
沙嗲雞肉烤餅
甜品雜果麻薯窩乎,就是一個普通窩乎😝😝😝