2017-08-28 649 浏览
今次一行六人又去食放題慶祝生日!朋友介紹呢間爐端金,店距離尖沙咀站一點都不近,要行約十至十五分鐘。紅磡站行去也差不多,不過人流較少,相對會易行啲。店面設計好日本風,有獨立卡位,適合六至八人坐,間格舒服,可以傾下計唔嘈吵。👍👍因為朋友生日,我地有個蛋糕準備,點知我入到去同店員講幫忙雪蛋糕,佢竟然同我講有蛋糕要早半個鐘cut 單😲我心諗唔係掛…得120分鐘食仲要早半個鐘截單…但都無計啦😔…野飲方面其實都好多選擇,雪櫃普通可口可樂,C.C , 利賓納都有,仲有鴻星楊枝甘露同荔枝玉露。不過楊枝甘露補得好慢,我入去時已經無曬,食佐成個鐘先補返🙄🙄🙄成櫃啲野都係甜既。出面仲有清酒同茶自助☺️甜品方面都好多元化,有芝士蛋糕 (雪到冰硬)朱古力蛋糕,乳酪,木槺布甸(勁多cream)………其他都還可以的!仲有哈根達師任食!仲有雪榚滋滋食👍👍👍食物方面,黎既時間比較耐,份量都無寫咁多,刺身總括黎講都係新鮮同大件底食!!串燒方面比較淡而無味,可能想突出鮮味但又好油…另外都叫佐個地獄拉麵,朋友話幾好食!壽司細細粒唔錯,口感同味道都好食👍炸物夠熱👍如果唔夠仲可加錢食燒肉,不過120分鐘的確唔夠時間做咁多野,燒得黎

食物方面,黎既時間比較耐,份量都無寫咁多,刺身總括黎講都係新鮮同大件底食!!串燒方面比較淡而無味,可能想突出鮮味但又好油…另外都叫佐個地獄拉麵,朋友話幾好食!壽司細細粒唔錯,口感同味道都好食👍炸物夠熱👍如果唔夠仲可加錢食燒肉,不過120分鐘的確唔夠時間做咁多野,燒得黎都食唔到,如果你行動夠快可以一試🤣

食完埋單做會員有85折,不過要比$20入會。即時已經可以享用!唔錯👍
庆祝纪念
生日