2022-08-21 79 浏览
Still….🤍-今晚團友神神秘秘咁約我喺紅磡等,話帶我去一間唔錯嘅餐廳😳 團友叫到一定要去啦🫶🏻-喺紅磡站行約十零分鐘,位於土瓜灣嘅小店行清新木系風格,環境都幾好坐😍 -西班牙白酒:慶祝團友轉工,冇理由唔飲一杯🥰 白酒配上水果容易入口,絕對受人喜愛🤍 -香煎八爪魚配柚子胡椒汁:八爪魚一啲都唔韌😍 面層輕輕煎過,食落帶有焦香,但肉質好嫩滑,好驚喜🫶🏻 配埋香口鬆脆嘅香草蕃茄多士,兩樣都好啱送酒🥳-招牌西班牙海鮮炒飯🦞:身為澱粉愛好者點都要打個飯底🤭飯入面有炙燒過嘅左口魚同蝦,上面仲配搭三文魚籽,口感豐富,但如果份量多返小小就更好啦🥹-整體嚟講,夜晚想靜靜哋嚟個約會同飲吓嘢都幾適合🥰 下次我會想試吓佢哋嘅lunch set👻
Still….🤍

2022-08-20