每次經過呢間 Frites 都好多人 happy hour,原來平日午飯時間係接近無人架。  強烈推介 Express lunch。通常自助沙律吧(淨 salad bar $98)都唔多精彩,但呢度(起碼我用餐那天)打破左慣例啊。當日大概有 8 - 10 款沙律,最好吃係紅菜頭沙律,其他都好新鮮。如果你想叫埋 main,似乎招牌 mussels(+ 沙律吧 $188)係比較安全的選擇。青口鮮美,但 薯條幾乎可以跳過,鴨胸飯 (+沙律吧 $158)。呢間餐廳有做青口任食,但其實又食得幾多。做個負責任既人,拒絕任食!By the way,餐廳可能樓底太高,有蒼蠅。但整體來說,是舒適的用餐體驗(因為無乜人啊)。

青口鮮美,但
薯條幾乎可以跳過,鴨胸飯
(+沙律吧 $158)。

2018-06-04