2017-11-13
舒服感100分的串燒體驗 今次去食既餐廳係位於尖沙咀既串燒店位置都唔算隔涉, 但係就係繁華既尖沙咀另外一邊呢度既串燒算係屬於中價位, 勝在環境同食物質素都係高質既!! 一入到去會覺得自己去左酒吧咁裝潢同氣氛都比到人一種舒服既感覺特別係位置坐落好似係坐緊BAR枱咁 MENU上既食物大約都係30-59既水平幾個人SHARE其實個價錢算係咁上下 今次我叫左既有 辣味黃金薯條呢個真係必食推薦, 表面上平平無奇既薯條, 同外面食到既真係差天共地既分別, 佢不但止份量多, 而且製法特別, 薯條既表面上有一層既辣味粉係上面, 個辣味好惹味下, 而且咸咸的口感, 食唔停口!!! 燒豬頸肉估唔到佢個份量都幾大, 相等於平時去食泰國餐廳個個份量咁大, 而味道就係甜甜的, 肉既口感一流, 配上醬汁個味道又不同感受!! 蜜糖燒雞翼, 勁辣跳舞燒雞翼咁多家燒烤我覺得呢間係燒到岩岩好, 個TIMING係岩岩好熟就上台, 所以肉嫩皮脆!! 我個人黎講鐘意個蜜糖雞翼, 甜得黎唔單止個皮有甜味, 而係成隻都食到甜甜的感覺, 而辣既雞翼又未到辣到跳舞既程度, 我覺得可以再辣一點!! 黑松露香菇醬扇貝不得不介紹呢個, 真係
今次去食既餐廳係位於尖沙咀既串燒店
位置都唔算隔涉, 但係就係繁華既尖沙咀另外一邊
一入到去會覺得自己去左酒吧咁
裝潢同氣氛都比到人一種舒服既感覺
特別係位置坐落好似係坐緊BAR枱咁
MENU上既食物大約都係30-59既水平
幾個人SHARE其實個價錢算係咁上下
今次我叫左既有
辣味黃金薯條
燒豬頸肉
蜜糖燒雞翼, 勁辣跳舞燒雞翼
黑松露香菇醬扇貝
不得不介紹呢個, 真係好香!!! 估唔到黑松露可以同扇貝咁夾!! 而且黑松露既份量好多, 先慢慢飲左佢既黑松露醬汁, 然後再一口咬落個大扇貝度!! 正!!