2021-04-13 86 浏览
今日係荃灣廣場行街街😊見到呢間新開的餐廳!入到去環境好靚好舒服,整間店舖都是用綠色大自然氣氛去設計👍🏼坐位都好舒服😌-松露蟹肉蛋白吐司🍞啖啖蟹肉配上香濃白松露味,再配左沙律菜一起食!好match 的配搭,好味🤤-daily pasta 卡邦尼意粉每日都有不同款式的意粉或飯,今日係卡邦尼意粉。好耐無食過咁濃味的意粉🍝🤤好正,而且好香濃芝士味同埋煙肉好厚身好正!淡淡juicy 😋-是日例湯係忌廉甘筍湯!好香滑!而且非常creamy -是日餐飲係水蜜桃凍檸檬茶,我本身唔鍾意飲太甜,佢係好清香果香再配檸檬茶👍🏼-pink pantherMixed Berry/ice cream/yogurt 呢杯飲品實在太好飲了!好多元化嘅口感,有少少咸亦有甜,香滑雜莓🤤有時係呢個環境飲杯飲品都好舒服!

-松露蟹肉蛋白吐司🍞

-daily pasta 卡邦尼意粉