2020-03-09
觀塘d工廠大廈其實真係有好多好嘢食😆😆喺地鐵站行過去只需要五分鐘😎 都幾方便 !! 地方寬敞舒適,好過係啲大商場同人逼🤣🤣我哋兩個女仔嗌咗一個意粉🍝一個沙律🥗做main🙈🙈加湯/野飲只係加$5, 超抵😍😍以為佢會細細碗,點知兩個人飲啱啱好👍南瓜湯夠濃郁,飲得出好足料🍊蟹籽 露筍煙 三文魚伴香蒜橄欖油意粉 🍝🍝 $52大大片煙三文魚配上炒意粉🐟🐟 夠味又唔油😋😋軟硬程度啱啱好無花果 巴馬火腿 蝴蝶粉 藜麥沙律 配溏心蛋 🥗🥗 $58見到無花果啲三個字已經心心眼 😍好甜好新鮮食落好fresh 😆😆在同埋蝴蝶粉嘅份量都大碟😄😄呢兩個maincourse 只係五十幾蚊真係超值💯💯基本上唔同嘅set可以自由配搭全部都加晒都得😂😂飲完餐飯再慢慢食甜品歎咖啡都仲得😙😙Green tea latte & Cappuccino +$8@ 勁抵!!!唔飲點得🤩朱古力心太軟配雪糕🍦🍰 +$25擺碟已經好靚,一切開個朱古力蛋糕入面嘅流心朱古力漿湧出嚟好澎湃🍫🍫🍫加埋出面曲奇雪糕冷熱交融😋😋😋配埋咖啡飲簡直係完美地結束咗呢一餐
我哋兩個女仔嗌咗一個意粉🍝一個沙律🥗做main🙈🙈
蟹籽 露筍煙 三文魚伴香蒜橄欖油意粉 🍝🍝 $52