2021-08-06 58 浏览
湯底有好多款,最吸引嘅有蕃茄薯仔鱷魚肉湯,出面無見過,另外仲想試胡椒豬肚湯同冬蔭功湯,可惜朋友唔想食辣,所以選左香茜皮蛋湯$98,話曬都係下火的湯底!莞茜份量多,莞茜味出衆,皮蛋好夠淋同係我鍾意嘅粉粉地,同埋個湯底一啲都唔淡!令配料滾完後都好好味!極品本地手切肥牛$288$288食到這一碟都值,本地手切肥牛,油香味重,肉質淋滑,肉味香濃,師傅刀工精湛,片片大少厚薄都差不多,整整齊齊,食落一點也不靱。通常羊肉片都驚好多肥膏,點知呢度食嘅羊肉片無乜肥膏,而且滿滿羊肉獨有嘅鮮味,相信大家食打邊爐,都會叫墨魚滑,這裏得都非常鮮甜,新鮮到起晒膠,相信用左靚料之餘,仲好用心去打,先至有咁嘅效果,而且份量亦不少。秘製西洋菜餃$78西洋菜餃好飽滿,而且隻隻都好平均,包得好靚,睇得出好用心,西洋菜好鮮繳,唔會有口或者有硬梗渣,好香口,西洋菜餃唔多地方有,所以都推介俾大家試。香脆魚皮$58魚皮有原片和碎上,原片可以痛快地浸湯食,浸完都你好脆的.三鍋環境都幾乾淨,食材靚,如果夠人都可以包間房,一邊打邊爐,一邊吹水,有足夠私人空間,夠晒寫意!

極品本地手切肥牛$288

秘製西洋菜餃$78

香脆魚皮$58
魚皮有原片和碎上,原片可以痛快地浸湯食,浸完都你好脆的.

2021-08-04