2023-12-21 243 浏览
哈啰大家!今日就来到这间话题嘅餐厅大快朵颐一番😋食得好满足呀!首先,兜口上嘅黑松露野菌螺丝粉,啲蘑菇好香口,黑松露嘅香气真系扑鼻而来!螺丝粉虽然啲啲硬净,但滋味真系一流,继续嗌餐!遗憾嘅系海南鸡今日唔撞埋,但唛仔𠮶啖咖喱猪扒饭,啲猪扒吉列得嚟唔会太肥腻,同啲咖啡甜味咖喱汤汁真是绝配!转过头来,个焗乳酪火腿石斑饭,呢个真系五星级推介!焗至金黄嘅乳酪火腿,口感滑溜溜嘅石斑,加埋酸酸甜甜嘅沙律酱,正㖞!最后,系冻奶茶嘅时间,香滑得黎还帮我消暑,满足到我个甜蜜蜜嘅味蕾!啲员工服务又好,加上食物质素俾力,真系一个抵赞嘅午餐选择!饮完最后一啖奶茶,开开心心返工去!下次再试下其他招牌,期待下一餐!👍🏻🍝🐟