2024-09-08
其實我的他係比較鍾意食中菜,所以今日約會就試吓川菜😌明明用QR Code點緊菜時點到片皮鴨,點知我哋諗耐咗食其他啲咩好,落單時無晒片皮鴨😭😭😭實在太受歡迎了!都點咗其他鍾意食嘅嘢🤣涼拌黃金皮蛋$48。又香又軟滑,BB辣得嚟夠晒惹味,絕對係呢餐飯嘅開胃之選😋籐香雞$66。上到枱,見呢碟雞好吸引,份量上都幾大碟,又夠多肉,隻雞好嫩滑,雖然點咗唔辣,但好有麻麻嘅香味,做前菜小食真係一流👍川满居小炒肉$88。嘩,好吸引😍我倆最鍾意啲有鑊氣嘅小炒,點咗2碗白飯,鹹香又夠爽嘅豬肉,伴住辣椒,超開胃🤤炒肥腸$108。內臟係我倆嘅至愛,成碟都係肥腸絕無欺場🤣肥腸唔會好韌,伴住爽爽甜甜嘅筍絲,又夠鑊氣,我哋極速消滅咗呢2碟餸🤣🤣黃金蝦球$128。呢個餸又係超出色,上到枱熱辣辣❤️🔥蝦球超新鮮,有鮮味又好彈牙,鹹蛋黃夠晒鹹香🥰2碗白飯加呢3個餸都極速消滅埋🤣炸饅頭(6個)$48。個皮脆得嚟一啲都唔硬,個心又好軟熟,新鮮炸起好熱,點埋甜甜嘅煉奶好正😋今餐又大滿足,下次一定要食到片皮鴨🤣
今餐又大滿足,下次一定要食到片皮鴨🤣