2019-03-12 571 浏览
一路都bookmark佐依间有teaset食😍 平时返工压力咁大,放假梗系要对自己好啲~次次见人po我都已经觉得好吸引😚 所以今次就叫埋sis一齐去食,重点当然仲有影相🧡.估唔到三半时间都会咁多人食野,仲要枱枱都差不多都系嗌依个set🤭 $408~ 仲包两份沙律同咖啡😚沙律:食落有啖啖柚子味,好开胃😍主角:一黎到就觉得好吸引🤭 首先梗系疯狂拍照,呃like真系一流😚 我建议就可以先食咸食再食甜食 餐厅系摆盘方面都好细心地将两类横分好每一排~ 咸食:我个人觉得整得几好几特别😚 件件都好足料啖啖肉 而且size都岩岩好可以一口咬😍 尤其是吞拿鱼挞同埋鹅肝鱼子好有惊喜好fushion🧡甜食:朱古力、马卡龙、最钟意都系紫薯挞😍.炸甜蕃薯条🍟柠檬蜜糖酱 $68我地怕唔够饱所以嗌多佐个小食😚 劲大兜~ 炸得好香脆仲有阵阵甜薯味 配埋个酱真系劲上引🤭.总结,就黎白色情人节男朋友们又多个地方氹女朋友仔开心啦🤭 又或者星期六日同好闰蜜悠闲high个靓tea影下相倾心事之后再行下街,就一日啦🙈 有时叹下tea都系一种享受黎~ 本身以为会唔饱 但点知系劲饱肚 未食lunch都唔洗怕😚 而且餐厅d意粉其实都好

Afternoon  tea  set

沙律:食落有啖啖柚子味,好开胃😍
甜食:朱古力、马卡龙、最钟意都系紫薯挞😍

炸甜蕃薯条🍟柠檬蜜糖酱 $68
炸甜蕃薯条🍟柠檬蜜糖酱

总结,就黎白色情人节男朋友们又多个地方氹女朋友仔开心啦🤭 又或者星期六日同好闰蜜悠闲high个靓tea影下相倾心事之后再行下街,就一日啦🙈 有时叹下tea都系一种享受黎~ 本身以为会唔饱 但点知系劲饱肚 未食lunch都唔洗怕😚 而且餐厅d意粉其实都好吸引我 感觉好fushion好特别 下次再试下先😍
炸甜蕃薯条🍟柠檬蜜糖酱
  • Afternoon Tea Set for Two