👭吃货姊妹Gathering 😘😘 谢谢你们一呼百应陪我分享所有有关抺茶的食物,Matcha Food 😋将军澳的BEANS 荳子出名多人食,成日都要大排长龙,幸好佢地住得近!FOOD ORDER─「 抹茶流心吐司」❣🉐TEA SET$58 Tea set 重配 $40 以下饮品 😍🍵 只讲视觉效果已完胜😍😍厚流心黑吐司配上抹茶雪糕,切入去有抹茶流心和抹茶曲奇脆脆❣貌似会好甜同溜,但入口完全唔会有呢种感觉,唔会太甜!吐司又外脆内软,YUMMY!另一ORDER:「 伯爵茶流心吐司」厚流心黑吐司配上云尼拿雪糕,切入去有伯爵茶流心and 茶曲奇脆脆,其实配料相同,不过伯爵茶味十分浓浓,同我平时食既有所不同!当然不小得主食啦:「黑松露软壳蟹忌廉意粉」$72 LUNCH SET有只中型既软壳蟹系面,岩岩炸起,有小小油!个意粉岩岩好,面果层比较干,下面好多汁,好似可以挂汤咁😂😂个汁带有黑松露忌廉洋葱,味道岩岩好!正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 PIZZA:「芝士蟹柳带子Pizza」$58好惊喜,价钱一点都不贵,因为好大块,而且好足料👍🏻🉐每块都有一粒带子,蟹柳及芝士满布,重有蟹籽系面❣入面既千岛酱岩岩好,个批
👭吃货姊妹Gathering 😘😘
FOOD ORDER─「 抹茶流心吐司」❣🉐TEA SET
抹茶流心吐司

$58 Tea set 重配 $40 以下饮品 😍🍵
只讲视觉效果已完胜😍😍厚流心黑吐司配上抹茶雪糕,
切入去有抹茶流心和抹茶曲奇脆脆❣

貌似会好甜同溜,但入口完全唔会有呢种感觉,唔会太甜!
吐司又外脆内软,YUMMY!

另一ORDER:「 伯爵茶流心吐司」
伯爵茶流心吐司

黑松露软壳蟹忌廉意粉
有只中型既软壳蟹系面,岩岩炸起,有小小油!
个意粉岩岩好,面果层比较干,下面好多汁,好似可以挂汤咁😂😂
个汁带有黑松露忌廉洋葱,味道岩岩好!正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

PIZZA:「芝士蟹柳带子Pizza」$58
芝士蟹柳带子Pizza
好惊喜,价钱一点都不贵,因为好大块,而且好足料👍🏻🉐
每块都有一粒带子,蟹柳及芝士满布,重有蟹籽系面❣
入面既千岛酱岩岩好,个批边重有小小带脆🤤🤤

BEANS 既LUNCH SET AND TEA SET真系唔错同抵食呀!
咁既价钱,相机又食得开心,环境又好!
大家一齐分享,小食多滋味🉐🉐🉐🉐👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2017-04-20
等候时间
15 分钟 (堂食)
抹茶流心吐司
伯爵茶流心吐司
黑松露软壳蟹忌廉意粉
芝士蟹柳带子Pizza
  • 抹茶流心吐司,
  • 黑松露软壳蟹忌廉意粉,