2018-12-27
果日去Mega Box行街,行到咁上下有d肚餓,就睇下有咩食啦。行行下突然見到呢間餐廳門口兩個大大隻既熊啤啤被電親既我地見到餐牌又好抵所以即刻入左去係呢度食飯真係好治癒,周圍都係熊啤啤😍真係少女心爆發呢間餐廳都幾多小朋友,仲有個閱讀區域比小朋友等餐果陣去玩周圍影相既時候發現有間privite room,係度開party一定好開心啦影完一大輪我地終於心滿意足咁返去準備食野,啱啱坐低餐就送到了帶子菠菜忌廉湯$32加了菠菜既忌廉湯沒有咁heavy,感覺上健康不少。雖然加了菠菜,但都係好creamy同奶味重,好飲蜂蜜味BBQ燒豬仔骨$140大大份,外皮少許焦,骨與骨中間既肉幾juicy,燒烤汁配上蜂蜜,感覺不錯烤美國牛肉芝士煙肉漢堡包$62呢個餐真係好抵,62蚊就有一個漢堡包、沙律、薯條同餐飲!漢堡包材料十足,有美國牛肉漢堡排、煙肉、番茄、芝士同生菜,是最經典既漢堡包搭配唐揚脆脆雞翅$48雖然外皮是炸得很脆的那種,但內裏很入味juicy,讚👍🏻心太軟$29十分有驚喜的甜品!外皮不厚,一切開內裏既朱古力便湧出黎,熱辣辣既心太軟配上忌廉好好食呢間餐廳有咁多啤啤熊陪我地食飯,而且價錢又咁抵,真係好正
係呢度食飯真係好治癒,周圍都係熊啤啤😍真係少女心爆發
呢間餐廳都幾多小朋友,仲有個閱讀區域比小朋友等餐果陣去玩
帶子菠菜忌廉湯$32
蜂蜜味BBQ燒豬仔骨$140
烤美國牛肉芝士煙肉漢堡包$62
唐揚脆脆雞翅$48
雖然外皮是炸得很脆的那種,但內裏很入味juicy,讚👍🏻
心太軟$29
呢間餐廳有咁多啤啤熊陪我地食飯,而且價錢又咁抵,真係好正呀!